1 Eylül 2009 Salı

Ezel Dizisi 2.Fragmanı izle

Ezel Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ezel Dizisi Tanıtım Fragmanı

Ayın Dizisi Ezel


YILIN DİZİSİ EZEL OLACAK !


Kenan İmirzalioğlu ve Cansu Dere'nin başrollerini paylaştıkları 'Ezel' dizisinin çekimleri Kıbrıs'ta başladı.
Kenan İmirzalioğlu ve Cansu Dere, 'Son Osmanlı' adlı filmden sonra şimdi de 'Ezel' dizisinde buluştular. Dere ve İmirzalioğlu dizide iki sevgiliyi canlandıracaklar. Show TV'de ekranlara gelecek olan 'Ezel' in çekimleri Kıbrıs'ta Kaya Artemis Resort Otel'de başladı. Bitmeyen bir intikam ateşini konu alan dizide Kenan İmirzalioğlu ve Cansu Dere'nin yanı sıra Tuncel Kurtiz, Yiğit Özşener, Sedef Avcı, Barış Falay, Salih Kalyon, İpek Bilgin gibi oyuncular yer alıyor.

Maskeli yüzler
'Gündelik hayatın maskeleri ardındaki vahşi yaşamın yanı sıra, aşklarından da vazgeçmeyen gerçek yüzlerin hikayelerini ekrana taşıyacak' sloganıyla yola çıkan dizi, Eylül'de izleyiciyle buluşacak. 'Ezel'in yapımcılığını 'Yaprak Dökümü', 'Aşk-ı Memnu' gibi çok izlenen ve beğenilen dizilere imza atan Ay Yapım üstleniyor. Show Tv'de salı günleri yayınlanması düşünülen ve herkesin merakla beklediği 'Ezel'n reytingleri alt-üst edeceği tahmin ediliyor.

KAYNAK: Güneş Gazetesi

''Ezel" dizisinin çekimleri başladı.


Kenan İmirzalioğlu ve Cansu Dere'nin başrollerini paylaştığı "Ezel" dizisinin çekimleri Kaya Artemis Resort & Casino'da başladı.

Bitmeyen bir intikam ateşini konu alan dizide Kenan İmirzalioğlu ve Cansu Dere'nin yanı sıra Yiğit Özşener, Sedef Avcı, Tuncer Kurtiz, Barış Falay, Salih Kalyon, İpek Bilgin gibi isimler yer alıyor. "Gündelik hayatın maskeleri ardındaki vahşi yaşamın yanı sıra, aşklarından da vazgeçmeyen gerçek yüzlerin hikayelerini ekrana taşıyacak" sloganıyla yola çıkan dizi, Eylül ayının sonlarında izleyiciyle buluşacak.

Ezel Dizisi Hakkında

Türkiye’de hem oyunculuğu bakımdan hemde karakteri bakımında en çok beğendiğim oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu oynucağı yeni dizisi Ezel yakında Show tv’de başlıyor.Oynadığı bütün dizi ve filmler kişisel fikrimce çok kaliteli yapımlar.Deli Yürek , Acı hayat , Kabadayı, Son Osmanlı gibi oynadığı film ve diziler izlenme rekoru kırdı.Kenan İmirzalıoğlu uzun zamandır ekranlarda yoktu fakat yeni bir dizi projesiyle beraber tekrar ekran başında olucak.Yeni oynucağı Ezel Dizisinin çalışmalarına Ağustos Ayında başladı.Ezel Dizisinin konusu yine bazı dizilerde olduğu gibi Aşk konulu bir dizi olucak.Canladırdığı karakter ise Aşkından vazgeçemiyen bir delikanlıyı canladıracak.Ezel Dizisinin yapımcılığını ise Ay yapım üstlenecek.Yönetmenliğini ise Ünlü yönetmen Uluç Bayraktar yapacak.

Ezel Dizisi (Kenan İmirzalıoğlu)

Uzun süredir ekranlardan görünmeyen Kenan İmirzalıoğlu yeni bir diziyle ekrana geliyor.

İmirzalıoğlu, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği ‘Ezel’ adlı dizide sevenleriyle buluşacak.

Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yapacağı dizide İmirzalıoğlu, yine aşkından vazgeçmeyen bir genci oynayacak.

Dizinin Show TV’de yayınlanması bekleniyor.

İmirzalıoğlu aynı zamanda ‘Gangster’ isimli filmde 60'lı yılların ünlü soyguncusu Necdet Elmas'ı oynayacak.

MEDYA HAYAT

Diziler:
* Deli Yürek (Yusuf Miroğlu) (1999)
* Alacakaranlık (Ferit Çağlayan) (2003)
* Acı Hayat (Mehmet Kosovalı) (2005-2007)

Filmler:
* Deli Yürek: Bumerang Cehennemi (Yusuf Miroğlu) (2001)
* Yazı Tura (Hayalet Cevher) (2004)
* Son Osmanlı Yandım Ali (Yandım Ali) (2006)
* Kabadayı (Devran) (2007)