4 Eylül 2009 Cuma

Kenan İmirzalioğlu'nun Biyografisi

[Resim: kenanimirzalioglu.jpg]Kenan İmirzalioğlu


Doğum Yeri : Ankara
Doğum Tarihi : 18 Haziran 1974
Eğitimi : Lisans

Orta ve lise öğrenimini Ankara’da, yüksek tahsilini ise İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nde yaptı.

1995 yılında mankenlik yapmaya başladı ve arkadaşlarının teşvikiyle girdiği Best Model of The World mankenlik yarışmasında birinci oldu…

1999 yılında televizyon dizisi Deli Yürek‘te Yusuf Miroğlu karakterini canlandırarak oyunculuğa geçti… Kısa zamanda oyunculuk yeteneğiyle seyircilerin ve yönetmenlerin ilgi odağı oldu. 2001 yılında Deli Yürek‘in sinema versiyonu Deli Yürek: Bumerang Cehennemi adlı filmde oynayarak sinemaya transfer oldu…

Ardından yine bir televizyon dizisi Alacakaranlık‘ta (2003) rol aldı… Sinemadaki ikinci çalışması Uğur Yücel’in yazıp, yönettiği Yazı Tura‘da başrolü Olgun Şimşek ile paylaştı… çok büyük bir gişe yapmasada film festivallerinde çok büyük ödüller kazandı ve bu filmde oyuncuların gösterdiği performans çok beğenildi.

Kenan İmirzalıoğlu’nun üçüncü sinema deneyimi, çekimleri Türkiye’de gerçekleştirilecek olan Fransa, İngiltere ortak yapımı Gilgamesh / Gılgamış’la olacaktı ama, proje gerçekleşmedi…

2006’da Suat Yalaz’ın eserinden sinemaya uyarlanan, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği Son Osmanlı Yandım Ali’de rol aldı…

2007'de televizyon dizisi Acı Hayat’ta (2006) başrolü Selin Demiratar’la paylaştı… Son olarak Kabadayı filmiyle sevenlerinin önüne çıktı.Bu filmde başrolü usta aktör Şener Şen ile paylaştı.

Cansu Dere Biyografisi

Cansu Dere Biyografisi
Cansu Dere (d. 26 Aralık, 1980) Türk manken, sunucu, oyuncu.

Ailesi Yunanistan göçmenidir. İlk ve orta ögrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçildi ve o yıldan itibaren profesyonel mankenlik yapıyor.

Öğrenimine İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü nü bitirdi. Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan gibi Türkiye'nin en önemli moda tasarımcılarının defilelerinde yer aldı.

ITKIB'nin tüm yurtdışı organizasyonlarında Türkiye'yi temsil eden Cansu Dere, 2002 ve 2003 yılları arasında Paris'de çeşitli defilelere katıldı ve birçok önemli fotoğrafçıyla çalışmalar gerçekleştirdi. 2006 yılı itibariyle Sıla isimli dizide rol alıyor. Ayrıca Kenan İmirzalıoğlu'yla birlikte Son Osmanlı Yandım Ali adlı sinema filmini çekmiştir.

2006 yılından beri komedyen Cem Yılmaz ile birliktedir.

Filmografisi

* Kabuslar Evi: Takip (2006) – Esme
* Son Osmanlı Yandım Ali (2006) – Defne
* Sıla (2006) – Sıla
* Güz Yangını (2005) – Ceylan
* Metro Palas (2004) – Nazan
* Alacakaranlık (2003) – Irmak Bozoğlu
* ((Altın Kızlar)) (((2009)))- Ceylan


[Resim: cansu_dere.jpg]

Ezel Dizisi Oyuncularının Dizi Hakkında Görüşleri

İmirzalıoğlu: İki yıl aradan sonra yeniden döndüm
Basın toplantısında konuşan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Ezelin duygusal içerikli ama aksiyon ağırlıklı bir dizi olacağını belirtti. Dizi çekmenin kolay bir iş olmadığını söyleyen İmirzalıoğlu, hepimiz heyecanlıyız, zorlu bir çekim maratonu gerçekleştirdik dedi.
Vatani görevini yaptığını ve bir süre de dinlendiğini anlatan Kenan İmirzalıoğlu, iki yıl ardan verdikten sonra ekranlara Ezel dizisiyle döneceğini söyledi.

Cansu Dere: Güzel bir proje
Ezel dizisinde rol alan Türkiyenin ünlü mankenlerinden Cansu Dere de, sürekli dizi teklifi aldığını ve Ezel dizisinin güzel bir proje olduğunu söyledi. Dizinin Kıbrısta çekilmesi konusunda da hikayeye en uygun yer burasıydıdiyen Cansu Dere, Kıbrısta çok rahat ettik, çok memnunuzşeklinde konuştu.