5 Eylül 2009 Cumartesi

Ezel Dizisi nezaman başlıyor ?

EZEL BASIN ÖZETİ – SHOW TV
YAYIN GÜNÜ: PAZARTESİ
YAYIN SAATİ: 20:00
KANAL: SHOW TV
DİZİ İSMİ: EZEL
YAPIM: AY YAPIM
YAPIMCI: KEREM ÇATAY
YÖNETMEN: ULUÇ BAYRAKTAR
SENARYO: KEREM DEREN
OYUNCULAR: KENAN İMİRZALIOĞLU, CANSU DERE, YİĞİT ÖZŞENER , TUNCEL KURTİZ, SALİH KALYON, SEDEF AVCI, BADE İŞCİL, BARIŞ UÇAR

KONU:

İHANETLE GİTTİ, İNTİKAM İLE DÖNECEK…

Herkes birini sever ama her ihanet, sevgiyle başlar…
Önce Ömer vardı. Ömer’in ailesiyle birlikte küçük, basit bir hayatı vardı. Mutluydu. Sonra bir kız sevdi. Askerden gelecek, onunla evlenecekti. Herşey yerli yerinde, herşey olması gerektiği gibiydi. Ama Ömer birden cinayetten hapiste buldu kendini. Bildiği hayat, güvendiği insanlar bir anda yok oldu. Yerine, tek bir soru, on yıl boyunca kızgın bir damga gibi beynini dağladı durdu: Niye? Ona korkunç bir oyun oynanmıştı. Sevdiği kız Eyşan, en iyi arkadaşı Cengiz ve abisi bildiği Ali, bir şekilde bu oyunun içindeydi. Ömer cevapları bulamıyordu, çaresizdi. Ta ki hapishanede hayatını değiştirecek bir adamla tanışana dek.

EZEL 28 EYLÜL PAZARTESİ GÜNÜ 20:00’DA SHOW TV EKRANLARINDA BAŞLIYOR…

Ezel Dizisinin çekimleri Kıbrıs’ta yapıldı



Orhan İSMAİLOĞLU

Türkiye televizyonlarından Show Tv’ de yeni yayın döneminde ekranlara gelecek olan “Ezel” adlı dizi filmin on günlük Kuzey Kıbrıs çekimleri tamamlandı.
Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Sedef Avcı ve Barış Talay’ın paylaştığı dizinin oyuncuları dün saat 15:00’de Bafra’da bulunan Kaya Artemis Hotel’de bir basın toplantısı düzenleyerek soruları yanıtladı.
Türkiye basının da yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısını ülkemiz basınından sadece KIBRIS’ın izlemesi oldukça dikkat çekiciydi.

İmirzalıoğlu: “İki yıl aradan sonra yeniden döndüm”
Basın toplantısında konuşan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, “Ezel”in duygusal içerikli ama aksiyon ağırlıklı bir dizi olacağını belirtti. Dizi çekmenin kolay bir iş olmadığını söyleyen İmirzalıoğlu, “hepimiz heyecanlıyız, zorlu bir çekim maratonu gerçekleştirdik” dedi.
Vatani görevini yaptığını ve bir süre de dinlendiğini anlatan Kenan İmirzalıoğlu, iki yıl ardan verdikten sonra ekranlara “Ezel” dizisiyle döneceğini söyledi.

Cansu Dere: Güzel bir proje
Ezel dizisinde rol alan Türkiye’nin ünlü mankenlerinden Cansu Dere de, sürekli dizi teklifi aldığını ve Ezel dizisinin güzel bir proje olduğunu söyledi. Dizinin Kıbrıs’ta çekilmesi konusunda da “hikayeye en uygun yer burasıydı” diyen Cansu Dere, “Kıbrıs’ta çok rahat ettik, çok memnunuz” şeklinde konuştu.

Sedef Avcı: Çekimler sırasında 3 kez Türkiye’ye gidip geldim
Dizinin bir diğer manken-oyuncusu Sedef Avcı da çekimlerin çok keyifli geçtiğini söyledi. Dizinin güçlü bir kadrosu olduğunu da vurgulayan Avcı, işleri nedeniyle çekimler sırasında üç kez Türkiye’ye gidip geldiğini de anlattı.

Barış Talay: Çekimler güzel geçti
Dizinin oyuncularından Barış Talay da, basın toplantısında bu projenin çok güzel bir proje olduğunu söyledi. “Ekibin kalitesi dizinin de kalitesini gösteriyor” diyen Talay, iyi bir projede yer almak istediği için bu projede yer aldığını söyledi


Kaynak:Kıbrıs Gazetesi

Sedef Avcı Konuştu


'Romantik Komedi' isimli filmde oynayan Sedef Avcı, Nur Aydın'ın sunduğu CNNTURK'te yayınlanan Afiş programına konuştu.

2 Eylül 2009 / 00:43:48
Televizyon Gazetesi




Senaryoyu eline aldığında çok keyifle okuduğunu anlatan Sedef Avcı, "Çünkü, Türkiye'de bu filmin tarzında daha önce romantik komedi yapıldığını düşünmüyorum" ifadesini kullandı.

Herşeyin çok dozunda, çok kaliteli ve çok güzel olduğunu söyleyen Sedef Avcı, "Çok keyif alarak çalışıyoruz. Herşey çok güzel gidiyor" dedi.

Çekimlerde çok eğlendiklerini söyleyen Sedef Avcı, setteki enerjinin perdede izleyenlere de yansıması dileğinde bulundu ve "Umarım bizim setimizin içindeki enerji ve mutluluk, oraya da yansır" diye konuştu.

Yönetmenliğini Hakan Kırvavaç'ın yaptığı 'Romantik Komedi' filminde Cemal Hünal, Engin Altan Düzyatan, Burcu Kara, Gürgen Öz, Sinem Kobal ve Begüm Kütük de yer alıyor.

Çekimleri biten filmin 12 Şubat'ta gösterime girmesi bekleniyor.

Televizyon Gazetesi

Ezel dizisi çok farklı olacak

Deli yürek dizisiyle oyunculuğunu pekiştiren kenan imirzalıoğlunun bu diziyle kendini daha da geliştireceği ortada. Girişi hernekadar kurtlar vadisine benzede bu dizinin bambaşka olacağı kadrosundan belli. Bizde bu dizinin tüm kadrosuna tebriklerimizi iletip başarılar diliyoruz.

Kenan İmirzalıoğlu Askerlik Resimleri

http://img242.imageshack.us/img242/971/n73346338113663886761.jpg
[Resim: 20090114202745.png]http://img242.imageshack.us/img242/4402/n1410143304302815045021.jpg
http://img224.imageshack.us/img224/1509/06092008121901wx9.jpg
[Resim: n6587136136690643549zt6.jpg][Resim: n1411953287300500502786ps7.jpg][Resim: LiveImages%5CYeniFotoAnaliz%5C3EYLUL48%2...enan20.jpg]

Kenan İMİRZALIOĞLU - Şeffaf Oda Programı

Kenan İMİRZALIOĞLU - Şeffaf Oda Programı


Babam burnumu sürttü başardım - Kenan İmirzalıoğlu Röportaj

Süleymaniye’de Kültür Ocağı Vakfı tarafından düzenlenen seminere seminerde öğrencilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, başarısının ardında babasının kendisine verdiği ders olduğunu söyledi. Gençlik heyecanıyla derslerinden kırık not getiren İmirzalıoğlu, babasının zoruyla çiftçilik yapınca aklının başına geldiğini vurguladı. Seminere katılan öğrencilere başarısını anlatan oyuncu, soruları cevapladı. Bugünlere gelmesini ailesine borçlu olduğunu söyleyen İmirzalıoğlu, “Ankara’nın Üçen Köyü’nde doğdum. Okuyamayan babam, çiftçilik yapmasına rağmen bizi okuttu. Ankara’da okurken gençliğin de vermiş olduğu heyecanla zayıf getirdim ve üniversiteyi kazanamadım. Babam ceza olarak beni köye çağırdı ve bir sene boyunca çiftçilik yaptırdı. Tarla sürdüm, ektim, biçtim, iyice bir burnum sürttü. Sonraki sene dershaneye gittim, Yıldız Teknik Üniversitesi’ni kazandım. Sonra hem çalıştım hem okudum” diye konuştu.

Şöhret tehlikeli!

Bir projenin bütün insanlar tarafından sevildiğini belirten oyuncu, “Diğer bir projeyi ise insanlar beğenmiyor, hiç yakışmadı deniyor. Bir an düşünüyorsun, “hakikaten öyle mi?” diye... O zaman savunmanız, kendinize olan inancınız kırılmaya başlıyor. Eğer bunu kafanıza takarsanız şöhretin gazabını yaşamaya başlarsınız. Etrafımda da görüyorum. Biraz dengesi bozulan insanlar da var. Şundan dolayı, şöhret çok tehlikeli... Kendi duygularınızla, kişisel birikimlerinizle şov yapıyorsunuz ve bunun arkasında egonuz var. İnsanın egosunu kabartacak işlerden birisi bu. Tüyler ürpertici yanı var oyunculuğun. Öyle bir sevgi görüyorsunuz ki, “karşılığını verecek miyim?” diye düşünüyorsunuz. Özgüveni olan bir insanım ama yine de zayıflığınız olabilir. Burada beni rahatlatan şey tevekkül olması. Kalbimi temiz tutarsam rabbim bana hayırlısını verir diyorum ve bu felsefeye inanıyorum” dedi.

Para kazanmak için mankenlik yaptım...



Mankenliği arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine yaptım. Gittim, bir ajansa yazıldım ve Best Model yarışmasına girdim. Orada Türkiye Güzeli ve ardından Dünya Güzeli oldum. Ama mankenliği okulda okurken para kazanmak için yapmıştım.

Deli Yürek çağ açtı!



Oyunculuğu fonda yakışıklı çocuk olmak için yapmadım. Kendimi hep geliştirmeye çalıştım. Allah da benim karşıma Osman Sınav’ı çıkardı. Deli Yürek isimli diziyi seyrederken kendimi çok acemi buluyorum ama insanlar samimiyeti tercih ediyorlar. İnsanlar beni samimi buldu ve sevdi. Deli Yürek’te ciddi bir hikaye vardı. O dönemlerde köşe yazarlarının bile dokunmak istemediği olaylara biz el attık. Bu anlamda Deli Yürek bir çağ açtı.