7 Eylül 2009 Pazartesi

Ezel dizi müziği

Ezel dizisnin fragmanında çalan müziği indirmek için aşşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

http://ezeldizi.com/ezel_muzik/ezel.mp3

EZEL Dizisi 28 Eylül'de Başlıyor

EZEL BASIN ÖZETİ – SHOW TV

YAYIN GÜNÜ: PAZARTESİ
YAYIN SAATİ: 20:00
KANAL: SHOW TV
DİZİ İSMİ: EZEL
YAPIM: AY YAPIM
YAPIMCI: KEREM ÇATAY
YÖNETMEN: ULUÇ BAYRAKTAR
SENARYO: KEREM DEREN
OYUNCULAR: KENAN İMİRZALIOĞLU, CANSU DERE, YİĞİT ÖZŞENER , TUNCEL KURTİZ, SALİH KALYON, SEDEF AVCI, BADE İŞCİL, BARIŞ UÇAR

KONU:

İHANETLE GİTTİ, İNTİKAM İLE DÖNECEK…

Herkes birini sever ama her ihanet, sevgiyle başlar…
Önce Ömer vardı. Ömer’in ailesiyle birlikte küçük, basit bir hayatı vardı. Mutluydu. Sonra bir kız sevdi. Askerden gelecek, onunla evlenecekti. Herşey yerli yerinde, herşey olması gerektiği gibiydi. Ama Ömer birden cinayetten hapiste buldu kendini. Bildiği hayat, güvendiği insanlar bir anda yok oldu. Yerine, tek bir soru, on yıl boyunca kızgın bir damga gibi beynini dağladı durdu: Niye? Ona korkunç bir oyun oynanmıştı. Sevdiği kız Eyşan, en iyi arkadaşı Cengiz ve abisi bildiği Ali, bir şekilde bu oyunun içindeydi. Ömer cevapları bulamıyordu, çaresizdi. Ta ki hapishanede hayatını değiştirecek bir adamla tanışana dek.

Yiğit Özşener Ezel Dizisi


Yiğit Özşener
Doğum Yeri : İzmir
Doğum Tarihi : 1972
Eğitimi : Yüksek Lisans

Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği’nden 1996 yılında mezun oldu. 1997- 1999 yılları arasında Koç Üniversitesi’nde işletme masterı yaptı. 1994 yılında Şahika Tekand Studio Oyuncuları’nda eğitim almaya başladı ve 2001 yılına kadar Studio Oyuncuları bünyesindeki çeşitli oyunlarda yer aldı. 1995 yılında Şahika Tekand’ın yazıp yönettiği “Gergadanlaşma” ile profesyonel olarak oyunculuğa başladı. Bu oyun ile Bulgaristan ve Makedonya’da gerçekleştirilen festivallere katıldı. Ardından sırasıyla Harold Pinter’in yazdığı Şahika Tekand’ın yönettiği “Gitgel Dolap”, Şahika Tekand’ın yazıp yönettiği “Oyuncu” gibi oyunlarda yer aldı.2000 yazında Delphi’de gerçekleştirilen X. Antik Oyunlar Festivali’nde, Thedoros Terzopolos’un yönettiği “Herakles” projesinde yer aldı. Ardından 2001 yılında Şahika Tekand Studio Oyuncuları ile “Gergedanlaşma”da tekrar yer aldı. 2001 yılında kurulmuş olan “Dükkan” Tiyatro Topluluğu’nun kurucu üyesidir.

Ezel dizisi Cansu Dere


Cansu Dere
Doğum Yeri : Ankara
Doğum Tarihi : 26 Aralık 1980

Ailesi Yunanistan göçmenidir. İlk ve orta ögrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçildi ve o yıldan itibaren profesyonel mankenlik yapıyor.

İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nden mezun olmuştur. Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan gibi Türkiye'nin en önemli moda tasarımcılarının defilelerinde yer aldı.

ITKIB'nin tüm yurtdışı organizasyonlarında Türkiye'yi temsil eden Cansu Dere, 2002 ve 2003 yılları arasında Paris'de çeşitli defilelere katıldı ve birçok önemli fotoğrafçıyla çalışmalar gerçekleştirdi. 2006 yılı itibariyle Sıla isimli dizide rol alıyor. Ayrıca Kenan İmirzalıoğlu'yla birlikte Son Osmanlı Yandım Ali adlı sinema filmini çekmiştir.

Sedef Avcı Resimleri